Stránky

24. 10. 2021

Ide o život: SIAMSKE DVOJČA ABORTU. Mizivá vôľa liečiť dieťa v tele matky.

Záleží vám na živote dieťaťa od počatia?
Počas celého vývoja v tele matky?
Potom vás poteší správa, že šancu na normálny život má už aj dieťa s vážnou genetickou anomáliou. S rázštepom chrbtice. S hydrocefalom. A s inými odchýlkami. Takéto vyhliadky dieťaťu dáva fetálna diagnostika. A fetálna chirurgia. Vyšetrenie, zákrok a liečba v tele matky. Aj keď zatiaľ len na špičkových klinikách v zahraničí. Vo Švajčiarsku, USA a iných krajinách. Zákrok už v maternici dáva dieťaťu lepšiu prognózu ako operácia po narodení. Bonusy pre našinca: (1) Náročné fetálne zákroky už ovládajú aj slovenskí neurochirurgovia. Napríklad MUDr. František Horn z Kliniky detskej chirurgie NÚSCCH. (2) Vďaka osobným kontaktom doktora Horna so švajčiarskou klinikou v Zürichu sú operácie dostupné aj slovenským deťom.
Tu dobré správy končia.
PREČO?
NÁŠ SYSTÉM o fetálne operácie, ktoré zachraňujú a liečia dieťa v tele matky, nejaví záujem. Ako umiernene hovorí doktor Horn, chýba spoločenská objednávka. Chýbajú priestory. Chýbajú peniaze. A chýba vôľa gynekológov. Politických strán. Zákonodarcov. Sudcov Ústavného súdu. Prezidentky. SYSTÉM pred starostlivosťou o zdravie a život dieťaťa v maternici dáva prednosť inému riešeniu. Zistiť genetické anomálie. Overiť, či ich zákon uznáva za dôvod dieťa usmrtiť. A následne vykonať ABORT. Lacná, rýchla a „čistá“ práca.
Skrátka: SYSTÉM a "GYNEKOLÓGIA" sa upriamujú na smrť dieťaťa abortom.
Znie to šokujúco a desivo? Áno. A nielen znie.
Ono to desivé JE.
Svetielko ľudskosti a nádeje jednako ešte blikoce. Vďaka sieti lekárov a špecialistov s PRO-LIFE nastavením. Takých, ktorí nevyhodili Hippokratovu prísahu a svedomie do koša. Lekárov a špecialistov, ktorí diagnostikujú anomálie. Nastavujú liečbu. A zachraňujú deti, ktoré SYSTÉM a „GYNEKOLÓGOVIA“ nechávajú napospas smrti abortom. Túto sieť lekári budujú cez osobné vzťahy. A samotný SYSTÉM ju nijako nepodporuje.
Svedomie liberálnej spoločnosti napriek tomu spí na vavríne viery vo svoju humánnosť.
Ako je možné bez výčitiek a pochybností usmrcovať vlastných potomkov?
V čase, keď sa ľudské práva množia ako myši v dobrom roku?

Údiv opadne pri pohľade na architektúru SYSTÉMU.
A na kľúčové prvky jeho konštrukcie.
NÁŠ SYSTÉM sa hlási k zastupiteľskej liberálnej demokracii. Jej chrbtovú kosť tvoria politické strany. Zoskupenia ľudí, z ktorých nejeden pozná chrbtovú kosť len z počutia. Parlament až na jednu výnimku tvoria strany, ktoré sa otvorene hlásia k pro-abortizmu. Niektoré nie bezvýhradne, no pro-life hlasy v nich tvoria bezvýznamnú menšinu. Bez schopnosti čokoľvek zmeniť na desaťročia trvajúcom STATUS QUO. A kto je zmienenou výnimkou? Strana, ktorú zvyšné označujú za extrémistickú. A neonacistickú. Aj keď práve selekcia života je výsostným znakom autentických nacistov. Neškodí sa občas pozrieť do zrkadla...
Mimo parlamentu je situácia podobná. Jediná dlhodobo pro-life strana je v hlbokej kríze. Jej členovia už dve volebné obdobia nie sú spôsobilí vrátiť sa do lavíc parlamentu. Bárs sa deklarujú ako kresťanské hnutie. A Slovensko ako kresťanská krajina. A Slováci z troch štvrtín ako kresťania. Alebo to už neplatí? A sme krajinou kresťanov-nekresťanov? Ktorí Ježišovi už nehovoria Pane? Zvlášť vtedy, keď posolstvo Pána stojí v ceste ich pohodliu a blahobytu?
Tŕňovou korunou nedotknuteľnosti života je progresívna PRO-ABORT PREZIDENTKA.
Verejne podporovaná liberálnym emeritným arcibiskupom.
A pomazaná věhlasným teológom.
A O ČOM JE
• lobista chemickej smrti detí LEGE ARTIS na poste šéfa SK-gynekológov a pôrodníkov?
• hlásna trúba potratovej tabletky na čele zdravotníckeho výboru parlamentu?
• právnici obhajujúci právo usmrtiť dieťa v pléne Ústavného súdu?
• zápalisto pro-abort líderka budúcej parlamentnej strany?

To sú už len koloratúrne trilky SYSTÉMU.
A klamlivá kerka na tvári humanity.
Čo stratila ľudskú tvár.

Miro Ščibrany
IDE O ŽIVOT








IMPERATÍV PRO-LIFERA
NEVOLIŤ PRO-ABORT STRANU ANI OSOBU

kto háji usmrcovanie prenatálneho dieťaťa
dokáže uprieť život bárskomu



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára