Stránky

7. 11. 2021

Ide o život: KONŠPIRÁCIA. Dear Susan, Irene and Zora.

List od AOC. Až hen z Ameriky.
Hi, girls!
Videla som vaše video ROZHODOVAŤ MUSÍ ŽENA. Thumb up! Really good job. Stojíte na správnej strane. A stojte na nej naďalej. Stoj čo stoj! My feministky si právo na abort nesmieme nechať vziať. To právo nám vybojovali sovietske súdružky-feministky a súdruhovia-boľševici. Už pred sto rokmi. A rovnako dlho nám ho chráni Margaret Sanger so súdružkami-feministkami from Planned Parenthood Federation. Ony vyvinuli a rozvíjajú jazyk, ktorý surovosť samotného zákroku ukrýva za noble-minded cieľ chrániť zdravie ženy and her reproductive freedom and rights. A našou feministickou a revolučnou neo-marxistickou povinnosťou je udržať abort legálny. Na požiadanie. Až do pôrodu. A zbaviť ho stigmy.
Susan,
ako prezidentka odvádzaš skvelú prácu. Pro-liferi môžu navrhovať zmeny abortového zákona, koľko a aké len chcú. Ty žiadnu nepodpíšeš. A basta! Zapojením archbishop Robert Bezák and theologian Thomas Halík do kampane si spravila excellent chess move. Ti poviem, byť progresívka a dať to na katolíčku – bravo! Spin doctors, čo ti ten ťah poradili, sa nestratia ani u nás v U.S.A.. Alebo Ti George zaplatil first-class guys from US? Possibly from Israel?

Ešte jedna dôležitá vec. In case, že sa rozhodneš pre ďalší run for president, počítaj s našou podporou. Prihovoríme sa u George and his friends. Nech Ti dajú na kampaň toľko dollars, koľko Ti zase zaistí výhru. A keď Ti pomôže udelenie The Best President of the World Award, zariadime. Tak ako sme zariadili The Best Mayor of the World Award to your friend Mathew. Polenom pod nohy môže byť žiarlivosť Joe Bidena. Veď to poznáš. Žiarliví chlapi. No neboj. Poradíme si aj s týmto polenom.
Irene,
I appreciate Tvoje rázne a ostré politické vystupovanie. Progressives need silné a rozhodné líderky. With big heart and ego. A Ty máš oboje. Až mám pocit of copying my political style (it‘s joke LOL). Tvoja silná stránka je, že si Rómka. Maj to na pamäti. To je ako byť u nás hispanic or afro-american woman. Otvára to srdcia a ochotu minority hodiť Ti hlas. A opakuj bárs do nemoty, že si jedna z nich. Že Tvojim rómskym sestrám a bratom sa otvorí American Dream. Tak, ako sa otvoril Tebe. A svoje sestry ubezpeč, že im zaistíš reprodukčnú slobodu. Že je koniec pokútnym sterilizáciám rómskych žien. A že o svojom tele si budú rozhodovať, ako ony chcú. My body – my choice.
Zora,
úprimne? Tebou som disappointed. Neúspech v eurovoľbách Ťa vyradil from Slovak public space. Keď nezaberieš, liberálka J.B.C. will roll you over. A aj keď budú PS a SaS for sure koaliční partneri, škoda oslabovať progresívnu platformu. If you don’t get up, nahradia Ťa. Luciou Nicholson for example.
Dear girls,
iste viete o úspechu we achieved here in America. In House of Representatives sme schválili zákon o aborte až do pôrodu! Nazvali sme ho Women’s Health Protection Act (WHPA – Zákon o ochrane zdravia žien). Chytré, nie? Keď ho pretlačíme in Senate as well, abort bude bez obmedzení vo všetkých 50 US-štátoch. A takému abortu otvoríme cestu do celého sveta. Aj k Vám, to Slovakia.

So súdružským pozdravom

FEMINISTKY OF ALL COUTRIES SPOJME SA!

Abort každej žene! All over the world.
Na požiadanie. Until birth!




e-mail A.O.C. hackol, preložil
a upravil Miro Ščibrany
IDE O ŽIVOT

Súvisiace články:




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára